A Review Of بیماری شبیه زونا
Wiki Article
شاید فروید به این دلیل پارانویا را دربارهٔ روشنفکران مطرح میکند که روشنفکران افرادی هستند که قدم به مناطق ممنوعه میگذارند، به مطلق تردید دارند، به مقدسات حملهور میشوند، از تابوها عبور میکنند، علیه حکومت میشورند، جانب محرومان و رنجدیدگان را میگیرند و نه تنها از برخورداران قدرت و ثروت طرفداری نمیکنند، بلکه استبداد و دیکتاتوری را به چالش میخوانند که بازخورد این امر سبب شکلگیری «توهم توطئه» در آنان میشود و برای خنثی کردن توطئههای دشمن فرضی به واکنشهای پارانوئیدی پناه میبرند تا از این مجرا امنیت روانی خود را بازیابند.
این تغییرات میتوانند بلندمدت یا حتی دائمی باشند. فردی که علائم را در گوشها و اطراف چشمها تجربه میکند، باید به دنبال مراقبت پزشکی فوری باشد تا خطر عوارض را کاهش دهد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
برای کسانی که در دوران کودکی واکسیناسیون انجام ندادهاند، واکسن زونا موجود است. افراد ۵۰ ساله و بالاتر باید دربارهی این واکسن با پزشک صحبت کنند.
رعایت بهداشت شخصی، جلوگیری از خراشیدن بثورات، پوشیدن لباسهای گشاد و همچنین سعی در تمیز نگه داشتن ناحیه آسیب دیده به منظور جلوگیری از عفونت باکتریایی ثانویه پوست، بسیار مهم است.
۵ تفاوت روانشناس و روانپزشک + فایل صوتی (بروز رسانی ۱۴۰۲) آبان ۲۳, ۱۳۹۷
در صورت تمایل می توانید از مشاوره آنلاین متخصصین دکتر بهشتیان استفاده فرمایید. برای اطلاعات بیشتر بیانیهی رفع مسؤولیت دکتر بهشتیان را بخوانید.
[۴] وارد کردن اتهامات غیرواقعی و عدم اعتماد معمولاً از دیگر نشانههای پارانویا است.[۵] به عنوان مثال، حادثه ای که بیماری زونا در خواب اکثر مردم به عنوان یک حادثه یا تصادف تلقی میکنند، از منظر یک فرد پارانوئید ممکن است توطئه تصور شود.[۶]
بثورات به عنوان دستههایی از لکههای قرمز کوچک که به تاول تبدیل میشوند، ظاهر شده که ممکن است شبیه به آبله مرغان باشند. سپس تاولها باز میشوند و به آرامی شروع به خشک شدن میکنند و در نهایت پوسته پوسته میشوند.
هر کسی که در گذشته به آبله مرغان مبتلا شده است، ممکن است گرفتار زونا شود. اکثر افراد در عرض ۲ تا ۶ هفته بهبود مییابند، اما احتمال دارد بعضی از آنها عوارض شدیدی را تجربه کنند.
این صفحه آخرینبار در ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۳ ساعت ۱۶:۵۱ ویرایش شدهاست.
دیدگاه امیل کریپلین، روانپزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا
به منظور تشخیص پارانوئید، روانشناس علائم و سابقه پزشکی فرد را به دقت بررسی میکند. همچنین روانشناس یک معاینه فیزیکی برای بررسی سایر شرایط پزشکی انجام میدهند.
روشنفکر بلندپرواز و خودبزرگ بین است. از این رو همواره یک گرایش ناهشیار به اصلاح گرایی و ایجاد رفرم دارد، ادعای عظمت و جاودانگی میکند، خود را دانای کل میداند که باید معلم اخلاق دیگران باشد، همیشه به دنبال نقص زدایی از کار دیگران است در حالی که نقایص خود از نظرش دور میماند و خود را صاحب رسالت و مأموریت برای تحول و دگرگونی وضع موجود و نجات بشریت از چالشها میداند.